Катя Осадча повернулася з Парижу і "вигуляла" в телеефірі неймовірну перуку

Для нового випуску "Світського життя" Катя Осадча обрала досить ефектне вбрання. Зірка одягла чорні штани та строгий камзол із блискучою вишивкою з колекції українського дизайнера Ельвіри Гасанової. Родзинкою образу ведучої стала перука з ланцюжками із кристалів, зазначають Патріоти України.

Осадча в такому образі на себе не схожа, адже зазвичай вона приміряє на себе екстравагантні капелюшки, а не перуки.Катя Осадча в перуці з кристалами та вишитій безрукавці здивувала фанатів ефектним образомЩе кілька днів тому телеведуча була у улюбленому Парижі разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим, де вони відзначали 5-річчя свого шлюбу. Подружжя провело достатньо часу лише вдвох, без дітей, прогулюючись паризькими вуличками, музеями, кафе, відвідуючи виставки та практикуючи французьку мову.

Вже п'ять років, як Осадча з Горбуновим офіційно у шлюбі, і зараз виховують двох чарівних синів. А здається, що зовсім недавно вони познайомилися на зйомках проекту "Голос країни", і їм доводилося приховувати свої стосунки. Наразі артисти ведуть досить активне життя у соціальних мережах, публікують спільні фото, і не соромляться своїх почуттів.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...