Катя Осадча та Юрій Горбунов зробили особливий подарунок своєму 5-річному синові на день народження, про котрий дитина давно мріяла

Катя Осадча та Юрій Горбунов 18 лютого відсвяткували день народження своєї старшої спільної дитини. Івасик отримав багато вражень у цей день, а також від батьків розкішний подарунок, про який давно мріяв, та й мама з татом чудово провели час, зазначають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм незмінна ведуча програми "Світське життя" поділилася відеороликом, розповівши про те, що разом із чоловіком подарувала синові політ на вертольоті.

Зіркове сімейство орендувало для прогулянки на висоті пташиного польоту над Києвом повітряне судно з місткістю до трьох людей. Згідно з інформацією на сайті компанії з вертолітних прогулянок у столиці, 15-хвилинна подорож коштуватиме майже 600 доларів (близько 17 тисяч гривень). Про те, скільки насолоджувалися польотом Катя Осадча та Юрій Горбунов із сином, невідомо, але з огляду на вік дитини, навряд чи довше за вказаний час.

Зважаючи на емоції, які відчував Юрій Горбунов, цей політ став подарунком і для нього самого.Для прогулянки над містом зіркова матуся обрала стильне та зручне вбрання. Вона зупинилася на синіх широких джинсах, білосніжних кросівках, світлому світшоті, стьобаній коричневій куртці та кепці.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...