Катя скаржиться, що її нічого не радує: Віктор Павлік відвіз дружину та новонародженого сина до Туреччини (фото, відео)

55-річний український артист Віктор Павлік разом з 27-річною дружиною Катериною Репяховою вперше вирушили за кордон з новонародженим сином Михайлом, чиє обличчя вони нещодавно показали публіці. Разом з 3,5 місячним малюком вони відпочивають в розкішному готелі в Туреччині. Першими враженнями і фото від дороги і відпочинку з дитиною дружина співака поділилася в своєму Instagram, передають Патріоти України.

За словами Каті, переліт пройшов непросто - маленький Міша не спав, і їм з Віктором довелося по черзі носити його на руках по проходу. Лише перед самою посадкою малюк заснув на 20 хвилин.

Також молода мама показала дорогу до готелю, де синочок також не став спати. Після чого пішли вже кадри з готелю - Репяхова показала Мишко в їх номері і кілька знімків на вулиці.

На відпочинку пара теж зіткнулася з проблемами - спочатку дитина довго не могла заснути через перезбудження, в результаті чого батьки теж не спали і були моторошно втомлені.

Пізніше графік трохи налагодився, проте Міша не спить і кричить в колясці, що привертає до зіркових батьків ще більше уваги і не дає їм спокійно поїсти або відпочити. Про все це втомлена Катя розповіла у відео у своїх Instastories. Вона поскаржилася, що не знає, що робити, її вже нічого не радує і хочеться плакати.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...