"Катюшо, ви чарівна!": Вагітна Катя Осадча приголомшила вишуканим образом у мінісукні (фото)

Українська телеведуча Катя Осадча, яка втретє вагітна, побувала на врученні музичної премії YUNA-2021. Для урочистого заходу вона обрала широку коротку чорну сукню, що приховала животик та підкреслила довгі ноги знаменитості, повідомляють Патріоти України.

Катя Осадча повернулася з відпустки, де показувала різноманітні повсякденні літні образи, а тепер хизується розкішними сукнями на світських подіях. 12 травня в Києві відгриміла довгоочікувана церемонія вручення премії YUNA-2021, яку декілька разів переносили через пандемію коронавірусу. У залі зібралися артисти та інші знаменитості, серед яких була й Катерина Осадча.

Вишуканий look Каті Осадчої

Ведуча позувала на червоній доріжці у чорній короткій сукні з подовженим задом. Вбрання мало об'ємні рукави, що додавало вишуканості. Плечі сукні були прикрашені сріблястою вишивкою. Такий look Катя поєднала з чорними туфлями-човниками на підборах.

Осадча похизувалася довгими стрункими ніжками та ідеальною золотистою засмагою. Ні для кого не секрет, що телеведуча обожнює головні убори й завжди в кадрі постає з ними. Для YUNA-2021 вона обрала чорний шкіряний капелюшок від львівського дизайнера Ruslan Baginskiy. Також серед аксесуарів на зірці бачимо лаконічні сережки.

Візажисти довершили образ Катерини ніжним макіяжем у коричневих відтінках та елегантною зачіскою – зібрала волосся у хвіст ззаду та забрала набік.

Для перегляду всіх фото гортайте праворуч:

Такий допис не залишився без уваги понад 1,5-мільйонної аудиторії підписників знаменитості. Користувачі мережі активно коментують публікацію та залишають приємні слова на адресу своєї улюблениці.

  • "Катюшо, ви чарівна!"
  • "Ви така красива у мінісукні!"
  • "Які всі гарні!"

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...