Каже, що впізнала: Христина Соловій назвала ім'я співачки, яка ховається під капелюхом Клавдії Петрівни

Клавдія Петрівна

Вже 30 серпня 2024 Клавдія Петрівна дасть свій перший концерт. Шанувальники припускають, що саме на ньому таємнича виконавиця покаже своє обличчя.

31-річна українська співачка Христина Соловій, яка мала роман з письменником Сергієм Жаданом, розсекретила ім’я таємничої співачки Клавдії Петрівни. Ім’я виконавиці, яка ховає обличчя під капелюхом Соловій озвучила в ефірі "Наше радіо".

Зокрема, мова йде про найбільш таємничу персону українського шоубізнесу, яка з 2023 року на піку популярності. Клавдія Петрівна за рік своєї творчої кар’єри виконає кілька популярних і впізнаваних сьогодні пісень, таких як "Знайди мене", "Я щаслива", "Хто ти".

Співачка впевнено тримається в топчартах країні, однак і досі не показала своє обличчя. Сьогодні співачка є найбільш обговорюваною персоною в Україні. Серед варіантів, хто може критися під капелюхом сьогодні розглядають двох дівчат. Перша це 17-річна Соломія Опришко родом зі Львова, яка раніше співала пісні в Тік-ток, а зараз зникла з інформаційного поля. Другий варіант — це Марія Кондратенко, більш відома, як виконавиця хітів "Ванька-встанька" і "Вогник-вогник, жарко-жарко".

Однак, більшість представників шоубізнесу, стверджують, що Клавдія Петрівна це все ж Соломія Опришко.

Про це заявила і Христина Соловій. Співачка також зазначила, що їй дуже цікаво, скільки ще триватиме ця інтрига з приховуванням образу.

"Вони забрали будинок!": Джамала шокувала, як окупанти розкрадають майно її батьків у Криму

субота, 6 липень 2024, 20:40

Українська співачка Джамала довела до сліз історією, як РФ цинічно знущається над життям її роду, передають Патріоти України. Сьогодні, 6 липня, Джамала повідомила, що дім її батьків у Криму остаточно забрали окупанти без жодного права на те. Артистка ...

"Певно, щось знає": Алла Пугачова закликає знайомих залишити Росію, - ЗМІ

субота, 6 липень 2024, 11:28

Співачка у котрої залишається досить довірених осіб у вищих щаблях влади РФ стверджує, що з країни "потрібно валити" мінімум на півроку і протягом протягом місяця-двох, максимум. Російська співачка Алла Пугачова, яка на початку повномасштабної війни в...