Кажуть, що в ОПУ видали: ЗМІ розсекретили ім’я коханого Юлії Мендель

Коханим колишньої прессекретарки президента України Володимира Зеленського Юлії Мендель може бути український економіст та політик, колишній виконувач обов'язків міністра економіки, торгівлі та сільського господарства України Павло Кухта. Про це повідомило видання UAportal із посиланням на джерело в Офісі президента, передають Патріоти України.

За словами співрозмовника видання, 35-річна Мендель і 36-річний Кухта «перебувають у стосунках уже давно». Ні Кухта, ні Мендель поки що не коментували публікацію у ЗМІ. У грудні 2021 року Мендель оприлюднила знімок, на якому постала з чоловічою рукою на своїх грудях. Пізніше вона пояснила, що рука належить її коханому, якого вона приховує.

На сторінці Кухти у Facebook є спільні фото з Мендель. Зокрема, він підтримав її у серпні 2021 року, коли вона презентувала свою книгу «Кожен із нас президент», пише «Бульвар Гордона».

«Пашо, тільки не ти. Навіщо? – відреагувала тоді у коментарях ексдепутатка Верховної Ради Вікторія Войцицька. У «Вікіпедії» зазначено, що Павло Кухта має дружину Катерину Василівну Кухту, а також дочку Ярославу Кухту.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...