"Кажуть, вона хамка, що зарозуміла": Відомий співак розповів, яка Полякова насправді і "злив" правду про неї (відео)

Оля Полякова не приховує, що володіє запальним і навіженим характером - навіть на початку відносин з чоловіком Вадимом той відчув на собі норовливий норов майбутньої дружини, передають Патріоти України.

Правда, артистка з тих пір дуже змінилася – вона працює над собою, володіє жіночою мудрістю і ніколи не спалахує без причини. А намагається у всьому розібратися і не давати спочатку волю емоціям. Так, колега Олі і її друг Dzidzio (Михайло Хома) розсекретив характер Полякової і розповів, яка ж вона насправді.

В інтерв'ю для YouTube-каналу "Балючі теми" він закликав не вірити образу на сцені. У розмові з ведучою Наталією Балюк Михайло назвав "Королеву ночі" "класною жінкою". "Як вам Оля Полякова? Кажуть, вона хамка, що вона зарозуміла", – звернулася до артиста інтерв'юер.

Dzidzio заявив, що Полякова насправді добра, але емоційна, тому іноді може накричати і бурхливо відреагувати. "Не оцінюйте людей за образом. Зі мною вона дуже мила", - запевнив співак.

Dzidzio зізнався, що сприяє українізації Олі – разом вони навіть записали рідною мовою саундрек до фільму Полякової (зірка виступила співпродюсером) "Зірки за обміном". "Я завжди українізую її, постійно. Зараз співаємо українську пісню", – зазначив артист.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...