Казка скінчилась? "Холостяк" Нікіта Добринін і Даша Квіткова опинилися на межі розлучення після народження сина

"Холостяк" Нікіта Добринін і Даша Квіткова на межі розлучення після народження їх першої дитини. Закохані всього рік в шлюбі, а вже зіткнулися з проблемами в стосунках. Більш того подружжю навіть довелося рятувати свій союз, і блогерка розповіла, як, передають Патріоти України.

На деякий час головний герой 9-го сезону "Холостяк" і переможниця проєкту пропали з соціальних мереж. Шанувальники стали турбуватися і писали їм численні повідомлення. Виявилося, що Нікіта Добринін і Даша Квіткова були змушені присвятити себе один одному.

Як розповіла, блогерша, чоловік відвіз її в Барселону, щоб вони побули тільки вдвох. Їхній син залишився в Києві з мамою Даші. Прилетівши до Іспанії, подружжя багато гуляли, пробували місцеву їжу, розчинялися один в одному, намагалися вирішити всі накопичені образи і намагалися знову зблизитися.

"Розлучення після народження першої дитини - досить поширена картина в нашому суспільстві. Ми потрапили в цю зону турбулентності. Але розлучатися ніхто не хоче, (це найпростіше). Ми любимо один одного, тому вчимося заново слухати і чути один одного, розуміти і заново вчимося комунікувати. Тому на вихідні чоловік відвіз мене на побачення, щоб ми залишилися тільки удвох і насолодилися цим часом. Щоб були тільки ми. І все", - зазначила переможниця шоу "Холостяк".



Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...