Казка скінчилася? Валерій Меладзе заявив, що Віра Брежнєва з'їхала від брата і живе у Києві

Популярний російський співак Валерій Меладзе розповів, що його брат Костянтин не живе разом зі своєю дружиною, співачкою Вірою Брежнєвою. За його словами, відома артистка разом із дітьми перебуває в Україні, передають Патріоти України.

Валерій зазначив, що вони бачаться досить рідко один з одним, пише Папарацці. Однак нещодавно Брежнєва вихвалялася подарунком від чоловіка з нагоди річниці весілля, на святкування якого Костянтину довелося здійснити кілька перельотів.

До речі, Костянтин і Віра у жовтні відзначали річницю – 6 років шлюбу. Знаменитий композитор подарував дружині обручку відомого ювелірного бренду. Шанувальники вирахували, що вартість такої прикраси становить близько 600 тисяч рублів (понад 223 тисячі гривень).

"Роблячи це фото вчора вранці просто в хорошому настрої, я ще не знала, що чоловік зробить мені сюрприз і ввечері, після двох перельотів, я опинюся в його обіймах, ми святкуватимемо наше свято разом, і я буду абсолютно щасливою", – написала Брежнєва в Instagram.

Найімовірніше, подружжя бачиться лише у свята, а в останній час Костянтин живе в Москві, а Віра в квартирі хмарочоса в Печерському районі Києва, в квартирі чоловіка.

Коротко про знаменитостей:

  • Валерій Меладзе – російський співак, Заслужений артист РФ (2006), народний артист Чеченської Республіки (2008). Народився 1965 року в Батумі. Володар російської премії "Овація", багаторазовий лауреат "Пісні року", "Золотий грамофон" та семиразовий володар премії "Муз-ТВ". Був одружений з Іриною Меладзе, у шлюбі з якою народився син (який помер через 10 днів) та троє дівчаток – Інга, Софія та Аріна. Незабаром розлучився з нею і одружився з екссолісткою "ВІА Гри" Альбіною Джанабаєвою. Подружжя народило двох синів – Костянтина та Луку, а у квітні 2021 року народилася дочка Агата.
  • Костянтин Меладзе – радянський та український композитор, музичний продюсер, старший брат Валерія Меладзе. Народився 1963 року в Батумі. Заслужений діяч України (2012). Займався продюсуванням Валерія Меладзе, гуртів "ВІА Гра", "Інь-Ян", "БіС", "MBAND", виконавиць Поліни Гагаріної, Анастасії Приходько, Віри Брежнєвої, співаків Rozhden та Tsoy. Був одружений з Яною Сумм, у шлюбі з якою народилися дочки Аліса та Лія, а також син Валерій. З 2015 року одружений з Вірою Брежнєвою.
  • Віра Брежнєва – українська поп-співачка, актриса та телеведуча. Народилася 1982 року в Дніпропетровській області. Екссолістка гурту "ВІА Гра", посол доброї волі ООН з питань ВІЛ/СНІДу. Є донька Соня від Віталія Войченка, з яким прожила у незареєстрованому шлюбі. Також була у стосунках із бізнесменом Михайлом Кіперманом і народила дочку Сару, незабаром пара розлучилася. Співачка таємно вийшла заміж за Костянтина Меладзе в Італії.

На голові чималий шрам: Комік Розовий вперше показався після важкого поранення

п’ятниця, 10 травень 2024, 17:30

35-річний комік зі Львова, зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий вперше після важкого поранення розповів про свій стан і поділився фото. Відповідну сторіз він опублікував в Instagram, передає "Еспресо.Захід". За його словами, реабілітація триває, однак най...

Дівчина з обкладинки, або 20 років по тому: Катерина Осадча показала себе на початку кар'єри (фотофакти)

п’ятниця, 10 травень 2024, 1:45

Українська телеведуча Катерина Осадча показала, як виглядала на початку своєї кар'єри. . Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона зізналася, що атмосфера навколо Євробачення 2024 нагадує їй час, коли вона починала працювати над програмою Світське ж...