Кейт Міддлтон розвіяла чутки про чергову вагітність: Герцогиня Кембриджська пустилася в скелелазіння і прокотилася гірським велосипедом

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон, яка 15 вересня вперше з'явилася на публіці після двомісячної перерви, остаточно розвіяла надії фанатів королівської сім'ї, які сподівалися, що її тривала відсутність у медійному просторі пов'язана з вагітністю, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє Daily Mail, 39-річна герцогиня Кембриджська відвідала графство Камбрія, де дуже активно провела час і продемонструвала струнку фігуру. Дружина принца Вільяма прокотилася на гірському велосипеді, а також показала навички скелелазіння в компанії кадетів Повітряного навчального корпусу — британської військової молодіжної організації. Головною метою візиту Кейт було підкреслити сприятливий вплив спілкування з природою, активного відпочинку та свіжого повітря на здоров'я молодих людей. Трьох своїх дітей Кейт і Вільям також привчають проводити якомога більше часу просто неба.

Кейт була в чорних джинсах, куртці кольору хакі та коричневих замшевих черевиках.

Під час поїздки до Камбрії Міддлтон також зустрілася з людьми, які пережили Голокост. Вони у дитинстві були врятовані з концентраційних таборів в роки Другої світової війни.

При цьому замість спортивної куртки герцогиня одягла елегантний картатий блейзер.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...