Кейт Міддлтон вперше з'явилася на публіці після курсу хімієтерапії

Принц та принцеса Уельські зустрілися з батьками, діти яких загинули внаслідок нападу з ножем у липні. Це був перший офіційний вихід Кейт Міддлтон на публіку після завершення курсу хімієтерапії Про це інформує ВВС, передають Патріоти України.

Вказано, що Кейт несподівано вирішила приєднатися до чоловіка під час візиту в Саутпорт. Там вони провели приватну зустріч з трьома сім'ями, які втратили дітей, внаслідок нападу з ножем на дитячий танцювальний клуб.

Джерела з королівського оточення вказують, що вона вирішила приєднатися до принца Вільяма, щоб показати свою "підтримку, емпатію і співчуття місцевій громаді". Це був перший офіційний вихід принцеси на публіку після завершення курсу хімієтерапії.

Крім того, вони поспілкувалися з рятувальниками, медиками, правоохоронцями, які допомагали на місці нападу, та з вчителькою танців, яка була присутня під час нападу.

Видання вказує, що захід мав бути приватним, втім, Кейт також виступила публічно. Подружжя також зробило пожертву через свій благодійний фонд для збору коштів для фізичної та психологічної допомоги співробітникам поліції і швидкої допомоги, які постраждали під час нападу і заворушень, що виникнули опісля.

"Нам подобається перебувати в такому стані": Акторка Катерина Кузнецова розповіла, чому не бере шлюб з російським бізнесменом і як він ставиться до війни

субота, 12 жовтень 2024, 10:22

Відома українська акторка Катя Кузнецова, яка перебуває в цивільному шлюбі з російським бізнесменом Максимом Апліним, розповіла, що її чоловік давно задумується про зміну громадянства через протестну позицію до влади РФ. І зараз перебуває в процесі отр...

Кейт Міддлтон вперше з'явилася на публіці після курсу хімієтерапії

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 16:56

Принц та принцеса Уельські зустрілися з батьками, діти яких загинули внаслідок нападу з ножем у липні. Це був перший офіційний вихід Кейт Міддлтон на публіку після завершення курсу хімієтерапії Про це інформує ВВС, передають Патріоти України. Вказано, ...