Кейт зустрічає своє 40-річчя: Герцогиня Кембриджська з'явилася на обкладинці глянцю

Британський журнал ОК! помістив фото дружини принца Вільяма на обкладинку спеціального колекційного видання, присвяченого дню народження королівської особи, інформують Патріоти України.

"Не пропустіть спеціальне колекційне видання, присвячене королівському дню народження, коли ми відсвяткуємо 40-річчя герцогині Кембриджської. Ми подивимося на життя Кейт за останні чотири десятиліття перед її знаменним днем народження", — йдеться у підписі у публікації обкладинки журналу на офіційній сторінці в Instagram.

На обкладинку помістили фото герцогині Кембриджської з церемонії вручення премії Earthshot Prize, яку преса назвала Нобелівською екологічною премією, організованою принцом Вільямом. На Кетрін була сукня від Alexander McQueen, яку вона вперше одягла 2011 року на премію BAFTA. На церемонії 2021 року свій образ герцогиня Кембриджська доповнила улюбленими сережками від Kiki McDonough із спеціальної серії у формі крапель, легким вечірнім макіяжем та бездоганним укладанням хвилями.

Герцогиня Кембриджська та принц Вільям / © Associated Press

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...