Кеті Перрі влаштувала ажіотаж виходом у "голій" сукні на модному показі у Парижі (фото, відео)

39-річна американська співачка викликала фурор на подіумі Vogue World у Парижі, довівши, що перебуває все ще у чудовій формі. Захід, який транслювали по всьому світу в прямому ефірі, відбувся на Вандомській площі.

Vogue World Paris (подія також присвячена зв’язку моди й спорту) збігається з Олімпійським днем і початком Тижня високої моди Haute Couture. Змагання XXXIII літніх Олімпійських ігор пройдуть у Парижі з 26 липня по 11 серпня. Показ був розбитий на десятиліття, починаючи з 1920-х років. Кожне десятиліття демонструвало новий вид спорту і творіння французьких дизайнерів і Будинків моди. Перрі пройшлася площею під час частини показу, присвяченої стилю і силуетам 1980-х років. Про це повідомляє Vogue.

Світова попзірка продефілювала у «голій» сукні з геометричними вирізами, яка була прикрашена квітковими деталями від японського бренду Noir Kei Ninomiya. За артисткою слідували учасники Nika Taiko, паризького японського барабанного гурту, які брали участь у зірковому шоу.


"Це буде камбек": Жадан заговорив про возз'єднання з Христиною Соловій і відповів на провокативні запитання фанатів

субота, 28 вересень 2024, 9:56

Український письменник і співак Сергій Жадан, який зараз служить у Нацгвардії, потролив фанатів, заговоривши про возз'єднання зі своєю колишньою – 31-річною співачкою Христиною Соловій. Звичайний жартівливий твіт у соцмережі X, опублікований посеред но...

"Була рушійною силою": Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі

субота, 28 вересень 2024, 6:58

Королівські інсайдери стверджують, що принцеса Кейт намагається згладити гострі кути між своїм чоловіком принцом Вільямом та його рідним братом Гаррі. Міддлтон привітала герцога Сасекського з днем народження, який відбувся 15 вересня. Як повідомляють н...