Хай просто з'їсть свій Кримнаш: Михайло Боярський пообіцяв з'їсти капелюх у разі перемоги збірної РФ на Євро-2020

Михайло Боярський не дуже вірить в успіх російської збірної на Євро-2020, але якщо футболісти здивують, то актор готовий з'їсти свій знаменитий капелюх. Про це Боярський заявив в інтерв'ю Спорт-Експрес, передають Патріоти України.

За словами актора, він «з побоюванням і тривогою» чекає матчу Росії проти Бельгії. «Ніяких оптимістичних міркувань з цього приводу у мене немає… При всій любові до російської збірної потрібно визнати: у наших футболістів поки немає ні досвіду, ні майстерності, щоб вирішувати серйозні завдання… А Бельгія — одна з найсильніших європейських команд. Складно уявити, що її обіграють», — пояснив Боярський.

Якщо станеться диво, то Боярський готовий пожертвувати своїм життєвим талісманом і нарешті позбутися чорного крислатого капелюха Д'Артаньяна. Актор нагадав, що чудеса іноді трапляються, як наприклад, виграш Греції на чемпіонаті Європи в 2004 році. "Якщо наші зроблять те ж саме, я публічно визнаю, що був неправий. Більш того — я з'їм свого капелюха!" - гарантує Боярський.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...