Хейтерам назло: Ілона Гвоздьова розвеселила мережу відео про свої маленькі груди

Хейтерам назло: Ілона Гвоздьова розвеселила мережу відео про свої маленькі груди

Хореограф Ілона Гвоздьова, яка несподівано відмовилася від участі в новому сезоні шоу «Танці з зіркаи», потролила хейтерів, незадоволених розміром її грудей, зазначають Патріоти України.

На відео, яке мама двох дітей запостила в мережу, вона позує на морському березі в компанії з подругою, яка «жаліє» дівчину, примовляючи, що її груди «такі маленькі». Ілона ж нібито готова розплакатися у відповідь.

Фоловери разом кинулися спростовувати її думку про «неповноцінність».

«Ви дуже красива дівчина з прекрасним почуттям гумору. Всім хейтерам назло», «Зате душа велика !!! І фігура класна. І почуття гумору, і майстерність, і завзятість, сила духу ... Загалом, є, чому позаздрити білою заздрістю», «Ахах. Ілонка, респект. Ти супер. Підняла настрій. А маленька, або не маленька ... це не робить тебе менш сексуальною », - написали в коментарях.

Через деякий час Ілона ще и закріпила эфект, процитировавши фільм "Аватар".

"Не дякуй, за ЦЕ не дакують", - с "сумом" сказала она на відео, вказуючи на свої груди.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...