Хейтери не повірили в щирість пари: Потап показав, чим займається з Настею Каменських після гастролей і перед зйомками (фото)

Потап і Настя Каменських часто зізнаються в коханні одне одному, часом роблячи це і в ліжку. Проте цього разу знаменитість опублікувала в Instagram не просто фото, а відео з коханим в негліже, передають Патріоти України.

Співачка не побоялася показати себе без макіяжу. «Найсолодші пару годин після гастролей і перед довгою зйомкою. Потап — моя підзарядка любові», — написала Настя в коментарі під відео, яке, до речі, є беззвучним.

Показово, що саме Потап виявився в числі тих, хто лайкнув короткий ролик. «Можна дивитися вічно», «Улюблена пара», «Які ж ви милі», — відгукнулися фоловерів.

Правда, не обійшлося і без критики хейтерів. «Кому це цікаво, щастя любить тишу, а не показуху», «Це нікому не цікаво!», — пишуть вони. Втім, відео все-одно набрало вже 329 тисяч переглядів.

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...