Хіба воно того варте? Кричала від болю: Модель "скам'яніла" після операції зі збільшення грудей (фото)

22-річна модель Хлоя Роуз пережила "пекельний біль" й потребувала екстреної операції після того, як хірурги в Стамбулі видалили занадто багато тканини на її грудях. Це призвело до порушення кровообігу та низки інших проблем, пише газета Telegraph & Argus, передають Патріоти України.

Хлоя каже, що була "охоплена жахом і травмована" після пережитого. Її операція мала тривати 90 хвилин, але зайняла аж п'ять годин. Лікарі сказали, що все пройшло добре, та коли пацієнтка отямилась, то кричала від нестерпного болю. За словами сестри Хлої, Коллетт Пікерінг, медперсонал зняв з пацієнтки шви без знеболювання й згодом у неї розвинувся некроз.

Щоб якось допомогти постраждалій оплатити професійну медичну допомогу, був оголошений благодійний збір коштів на платформі GoFundMe. Завдяки пожертвам вдалося зібрати понад 8 тисяч фунтів стерлінгів.

"Я зараз чекаю на екстрену операцію. Пережила жах. Навіть не можу достатньо подякувати всім, хто допоміг мені врятуватися. Немає слів", – написала Хлоя у своїх соцмережах.

Модель із Галіфакса пояснила, що зважилася на операцію, бо хотіла мати гарний вигляд і краще почуватися. Жінка обрала саме Туреччину для хірургічного втручання, щоб зекономити, оскільки аналогічна процедура у Великій Британії обходиться значно дорожче.

Депутатка парламенту від Галіфакса Голлі Лінч запевнила постраждалу, що МЗС Великої Британії займається цією справою.

Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сацз влаштувала пікнік з подругою у вишука не ій білизні (фоиофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 8:15

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото. . "Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія. Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну т...

Запасний екземпляр дали лише потримати? Переможець/ці "Євробачення" 2024 року Немо заявив/ли, що у нього/них організатори шоу забрали кришталевий мікрофон

неділя, 19 травень 2024, 8:05

Переможці пісенного конкурсу Євробачення 2024 – Немо зі Швейцарії – зізналися, що не мають кришталевого кубку. Організатори забрали приз у артиста після фотосесії та прессконференції. Наразі учасник шоу не знає, чи повернуть йому нагороду, адже чітких ...