"Хірург сказав, що з такими травмами зазвичай приїжджають вже в комі": У Києві жорстоко побили відомого продюсера (фото)

Відомий музичний продюсер і композитор Микола Журавльов опинився в лікарні після побиття у власному під'їзді, зазначають Патріоти України.

"Я був побитий у власному під'їзді. Хірург сказав, що з такими травмами зазвичай в лікарню приїжджають вже в комі. Але ми з Діаною ще 12 годин після травми їздили по всьому Києву робили обстеження, комп'ютерну томографію і все інше", - написав Микола у своєму інста-блозі.

Також він зазначив, що у нього перелом черепа і носа, йому наклали шви на підборідді, а також він погано бачить одним оком.

"Пару годин тому пройшла операція з видалення пошкоджених кісток черепа. Через місяць потрібна операція по впровадженню в голову пластини. Ніколи вас ні про що не просив, але якщо є можливість допомогти, буду дуже вдячний. Обіцяю написати ще більше класної музики", - додав Журавльов.

Зазначимо, Микола Журавльов пише музику для популярних артистів України та Росії, серед яких і популярна група KAZKA. Микола написав музику до їх пісні "М'ята", яка увійшла в новий альбом групи. Також він працює з такими артистами як Ольга Бузова, Ханна, Клава Кока, Dilemma, Nikita, Курган & Агрегат та іншими.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...