Хіти тижня. Життя перевернеться! Ці знаки Зодіаку стануть головними везунчиками в жовтні - хто приречений на успіх

Гороскоп на жовтень 2021 підкаже, для яких знаків Зодіаку місяць обіцяє стати особливо сприятливим, і виділяє деяких потенційних щасливчиків, яким обіцяє велику удачу, а також може стати в певному сенсі знаковим періодом. Про це передає видання Slovofraza, передають Патріоти України.

Овен

Представники цього знака Зодіаку в жовтні можуть стати одними з найбільших щасливчиків. Астрологи рекомендують їм для максимального розкриття і реалізації власного потенціалу братися тільки за найважливіші справи, і не витрачати час і сили на другорядне. Для цього важливо вчасно і правильно розпланувати справи та розставляти пріоритети, адже багатозадачність може позбавити Овнів такої удачі.

Терези

Другий місяць осені готує Терезам грандіозні зміни, причому у всіх сферах життя, кажуть астрологи. При цьому зазначається, що деякі з таких змін можуть спочатку здатися несприятливими, але з часом все "розрулиться" саме в позитивному ключі. Самотніх представників цього зодіакального кола можуть чекати доленосні зустрічі. Також зірки обіцяють тим, хто в пошуках роботи або можливості заробити, знайомство з важливими людьми та нові можливості.

Козеріг

У Козерогів в цьому жовтні значно посилиться інтуїція. Такий період стане багатим на натхнення, неординарні ідеї й думки. Сильне шосте почуття і передчуття допоможе обходити стороною всі проблеми, і знаходити кращі рішення для складних завдань і проблем. Астрологи радять Козерогам в цьому місяці активізуватися у всіх сферах життя одночасно.

Риб

У Риб жовтень дозволить не тільки покращувати своє життя зараз, але і допоможе створити сприятливі умови для майбутніх перемог і звершень, причому навіть в довгостроковій перспективі й на кілька років вперед. Цей місяць, за словами астрологів, можна буде співвіднести з фразою "один день рік годує". Фахівці називають це ідеальним часом для того, щоб забути про всі свої страхи та комплекси, й проявити сміливість і рішучість.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...