"Хлопчик лежить під крапельницями": Наталка Денисенко потрапила до лікарні із сином

Українська актриса Наталія Денисенко потрапила зі своїм чотирирічним сином Андрійком до лікарні. У хлопчика виявили тяжке вірусне захворювання, через яке в нього декілька днів тримається температура під 40°C, передають Патріоти України.

Про те, що її дитина лежить під крапельницею, артистка розповіла шанувальникам на особистій сторінці у Instagram. Наталія повідомила, що у малюка діагностували ротавірус, і поділилася з матусями-підписницями важливою інформацією про симптоми та лікування захворювання.

Знаменитість поділилася, що Андрійко не ходить до дитсадка з вересня цього року, тому, швидше за все, вірус він підхопив на дитячому майданчику. Почалося все з нудоти і рвоти у малюка, а незабаром у нього сильно піднялася температура тіла. Наступного дня дитині стало лише гірше, тож зіркові батьки звернулися до лікарів із приватної клініки. Медики зробили низку експрес-тестів та встановили діагноз – ротавірус.

"При ротавірусі треба багато пити (як і за будь-якого вірусу, щоб "вимити" його з організму), і наш Андрійко дуже класно завжди переносив хвороби, тому що пив компот і воду пляшками, із задоволенням. Але ротавірус – це така кишкова інфекція, яка пошкоджує слизову оболонку кишечника, тому тепер для нього багато пити – це нудити і рвати. Особливо відмовлявся пробувати солону воду з електролітами, яка допомагає боротися із зневодненням організму", – розповіла Наталія про складнощі лікування.

Для того, щоб перемогти недугу, мамі та синові довелося лягти до лікарні. Там хлопчику ставлять крапельниці та стежать, щоб у нього знову не підвищилася температура до 40°C.

Наталія повідомила, що малюк почувається вже набагато краще і навіть полюбив палату, у якій вони з мамою дивляться мультики та розважають одне одного.

"Дуже неприємний вірус. Але він зробить організм Андрійка сильнішим. Так що це треба просто пережити", – підсумувала актриса.

Коротко про знаменитість:

  • Наталка Денисенко – 31-річна українська актриса театру, кіно та дубляжу, диктор, режисер та телеведуча. Знялася у таких фільмах та серіалах, як "Кріпосна", "Село на мільйон", "Авантюра на двох" та інші.
  • 1 квітня 2017 року Наталія вийшла заміж за свого колегу Андрія Федінчика. Актори познайомилися під час зйомок українського серіалу "Клан ювелірів", де грали закохану пару.
  • 29 вересня 2017 року у пари народився первісток. Батьки назвали його Андрієм.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...