"Хоча ми вже більше не пара, я тебе серцем люблю...": Екс-дружина Дзідзьо зізналася співаку в коханні (відео)

Колишня дружина українського артиста Дзідзьо, співачка Ярослава Притула, відома під сценічним псевдонімом SLAVIA, презентувала нову пісню про їхні 20-річні стосунки. Запис опубліковано на YouTube-каналі співачки, повідомляють Патріоти України.

Композиція називається "Любов любов". У пісні Ярослава співає: "Хоча ми вже більше не пара, я тебе серцем люблю...". Крім того, у пісні є такі фрази, як: "Я тобі все прощу, серце відкрию знов...".

"Пісня "Любов любов" має для мене особливе значення. Я написала її за один вечір, на одному диханні. Вона про мої почуття, про те, що я відчуваю в даний період, про моє ставлення до стосунків в парі та до життя в цілому. Це історія стосунків тривалістю 20 років. Словами пісні "Любов любов" я хочу подякувати чоловікові, якого мені дав Творець на певний період життя. Я переконана, що це найкраща людина, яка могла бути зі мною в той час. І я вдячна за шлях, який ми пройшли разом. Спасибі тим, хто був зі мною, і тим, хто зараз поруч, вірить в мене та надихає на нові пісні", – прокоментувала SLAVIA у своєму Instagram.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...