Хоча старі фанати досі її люблять: Музичний критик розповів, чому Алла Пугачова втрачає популярність

Радянська і російська співачка Алла Пугачова поступово втрачає свою популярність і переходить з розряду зірок у легенди. Таку думку висловив музичний критик Павло Рудченко, передають Патріоти України.

За його словами, сьогодні стають популярними нові артисти, які роблять колаборації з молодіжними рухами й блогерами. "Аллу Борисівну люблять досі її фанати, але все-таки вона менше представлена в інформаційному полі, оскільки зараз нове покоління орієнтоване на сучасні підходи через соціальні мережі, через Інтернет. У Алли Борисівни в цьому плані набагато менше цікавих колаборацій з молоддю. У неї практично йде робота по інерції зі старим поколінням", - говорить експерт.

Він додав, що старші люди поважають Примадонну, знають напам'ять і переслуховують її пісні. При цьому Пугачова, каже він, залишається дуже важливою фігурою в шоу-бізнесі.

Відома українська співачка пожалілася на серйозні сварки з чоловіком через ревнощі

четвер, 18 квітень 2024, 8:44

Українська співачка MamaRika пожалілася на сварки з чоловіком, гумористом Сергієм Середою, які виникають на тлі ревнощів, передають Патріоти України. Виконавиця нині переживає серйозну кризу з коханим. Як поділилася MamaRika, до їхніх непорозумінь дод...

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...