Хоче нові груди і не тільки: Катерина Реп’яхова зібралася під ніж пластичного хірурга, чоловік проти

В Україні серед відомих жінок дедалі більше стає охочих зробити операцію зі збільшення грудей. Так, дружина співака Віктора Павлика — Катерина Реп'яхова — також цьогоріч планує лягти під ніж пластичного хірурга. Про це вона повідомила у Instagram, передають Патріоти України.

За її словами, вже цієї весни вона зробить собі мамопластику. Їй не подобається те, який вигляд має її бюст після грудного вигодовування. «Хочу зробити їх одного розміру. Вони надто відрізняються. Якщо імпланти, то найменші, які тільки-но існують», — повідомила дружина Павлика.

Окрім цього, Катя вже восени зробить ринопластику. Якщо їй раніше подобався свій ніс, то нині ж вона хоче змінити його форму. «Днями побачила фото блогерки зі „старим носом“ та зрозуміла, як круто їй з новим. І все. Ця думка мене не полишає. Моя сестра зробила ринопластику з таким самим носом та задоволена», — розповіла Реп'яхова.

До речі, Віктор Павлик проти того, аби його дружина робила собі ринопластику. Але, скоріш за все, Катя зробить так, як запланувала. «До осені є час підготувати його морально. Чоловік, як і раніше, проти», — додала вона.

"Три місяці тому": Чоловік MamaRika зізнався, як вони майже розлучилися та що рятує їхній шлюб

вівторок, 23 квітень 2024, 15:56

Український ведучий, гуморист Сергій Середа відверто розповів про подолання кризи у шлюбі зі співачкою MamaRika, яка нещодавно заявила, що вони перебувають на межі розлучення, передають Патріоти України. Як зізнається ведучий в програмі "ЖВЛ", хоч вони...

Цікавий поворот: Завдяки Меган Маркл бізнес її свекра короля Чарльза III пішов угору

вівторок, 23 квітень 2024, 14:38

Новий проєкт Меган Маркл, - американський фруктовий сад Rivera Orchard, який стартував 14 березня, мав несподіваний вплив на бізнес короля Чарльза III. Днями 42-річна герцогиня Сассекська розіслала першу продукцію свого нового лайфстайл-бренду, а саме ...