Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав свій новий офіційний статус резидента США задньою датою, коли принц і його дружина Меган Маркл були вигнані з котеджу Фрогмор, передають Патріоти України.

17 квітня у своєму першому публічному виступі після того, як його невістка Кейт Міддлтон оголосила про свій діагноз, 39-річний Гаррі звернувся до публіки через відеозв’язок на щорічних загальних зборах Travalyst – екологічної туристичної організації, яку принц заснував у 2019 році. Про це повідомляє NY Post.

Некомерційна організація, розташована в Лондоні, провела необхідні процедури та представила звіти компанії з "новими деталями" королівської особи. Коли Гаррі заснував Travalyst, його початковим місцем проживання було зазначено Великобританію. Це головний показник того, що принц не планує жити в рідній країні на постійній основі у майбутньому.

У 2020 син короля Чарльза та його дружина, 42-річна Меган Маркл, переїхали до Америки, де вони зараз живуть зі своїми дітьми – 4-річним принцом Арчі та 2-річною принцесою Лілібет. Герцог і герцогиня Сассекські були виселені зі свого британського будинку Фрогмор Котедж, який покійна королева подарувала їм після весілля у 2018 році.

Тепер, під час подорожей до Великої Британії, вони не мають де зупинитися і змушені залишатися у друзів або в готелі. "Дім для мене зараз, поки що, в Штатах. І це дійсно так відчувається. Нас зустріли з розпростертими обіймами, і в Санта-Барбарі утворилася така чудова спільнота", – сказав Гаррі в інтерв’ю "Today" у 2022 році.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...