"Хочеш поговорити по-дорослому?": Мадонна задерла спідницю в ефірі вечірнього шоу (відео)

Зірка обговорювала вихід документальної стрічки про свою творчість.

63-річна поп-ікона Мадонна продовжує бентежити свою аудиторію провокативними вчинками. Цього разу співачка похизувалася підтягнутими сідницями на шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти України.

Розмова Мадонни й Джиммі була присвячена виходу документальної стрічки про американську знаменитість "Madame X", під час якої співачка зізналася, що дуже надихалася творчістю письменника й активного борця за права людини Джеймса Болдвіна.

Після чого зірка заявила, що хоче звернути увагу публіки. Мадонна встала з крісла і раптом лягла у короткій сукні та фірмових сексуальних панчохах на стіл ведучого.

"О, боже! Зупиніть це! Зупиніть!" – відреагував Джиммі та намагався жартома прикрити сідниці Мадонни власним піджаком.

Це знаменитість не зупинило. Співачка піднялася і задерла спідницю на камери – вона оголила сідниці та продемонструвала спідню білизну, засоромивши ведучого. Аудиторії вчинок поп-ікони, схоже, сподобався, оскільки присутні зааплодували. Вона згодом додала: "Чи не хочеш ти поговорити по-дорослому?", всіляко заохочуючи публіку до ще більшої реакції.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...