"Хочеться кричати на весь світ": Екс-неАнгел Вікторія Смеюха в бікіні раптово натякнула на весілля (фото)

Екс-учасниця гурту НеАнгели, сольна співачка Вікторія Смеюха в минулому році наробила галасу в мережі одкровеннями про складні стосунки з колегою по дуету Славою Камінською. Дівчина заявила, що неодноразово піддавалася булінгу і навіть страждала від рукоприкладства. Артистки винесли конфлікт в публічний простір і з'ясовували стосунки на очах у мережевої публіки. Схоже, після непростого періоду в житті Віки все налагодилося - вона відпочиває на Мальдівах, постить гарячі фото в Instagram і інтригує заявами про кардинальні зміни в житті, передають Патріоти України.

Спекотний кадр Віка супроводила інтригуючим текстом, в якому можна розгледіти натяк на швидке заміжжя співачки.

"Я щаслива і задихаюся від кохання! Хочеться кричати на весь світ від емоцій, що переповнюють мене...... як я можу сказати ні, звичайно", - залишила емоційний текст артистка.

"Моє січневе літо на Мальдівах, після пристрастей по-італійськи - це небесний дар чи проведіння?! Нарешті ти знайшов мене, хоча ми завжди були так близько і у всіх на виду. Мені б мовчати, але тепер я нічого не боюся, тому що разом ми сила, і якби я не говорила, що хотіла, то..." – ще більше заінтригувала своїх підписників Віка, натякнувши, що її обранець весь час був зовсім поруч.

Під постом співачки компліменти перемішалися з побажаннями дівчині щастя в особистому житті, адже вона так давно мріяла про сім'ю і другу половинку!

  • Нехай так буде завжди
  • Боже, що за леді! Чарівлива
  • Будь щаслива, Вікуся. І кохана.Ти красуня
  • У Вікторії склалися пазли! Вітаю!
  • Яка ж ви красива
  • Вікторія, ви просто супер. Мрія будь-якого гідного чоловіка

Обранця Віка так і не показала, зате сфотографувала їх романтичний сніданок на двох на березі океану.

Також вона опублікувала гарячий пляжний кадр в синьому бондо. Віка релаксує на шезлонгу - на її обличчі немає грама косметики, а волосся мокре після купання.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...