"Хочу працювати на CNN Ukraine": Марічка Падалко заговорила про відхід з 1+1

Телеведуча зізналася, що у неї було бажання перейти на інший канал.

Українська телеведуча Марічка Падалко в інста-сторіз відповіла на запитання підписника, чи не було у неї бажання піти з телеканалу 1+1 на якийсь інший, повідомляють Патріоти України.

Падалко зізналася, що таке бажання було. Вона в жартівливій формі сказала, що хотіла б піти на канал CNN Ukraine, але такого поки не існує. "Було. На поки не існуючий канал CNN Ukraine. Серед вітчизняних телеканалів краще "плюсів" немає", - розповіла Марічка Падалко. Зазначимо, Марічка Падалко працює на телеканалі 1+1 з червня 2002 року. Телеведучій 45 років і вона веде програму "ТСН".

Хто така Марічка Падалко

Спочатку вона працювала ведучою спортивних новин "Проспорт". З 2006 року - ведуча ТСН. Разом з Юрієм Горбуновим вела недільну ранкову програму "Сніданок+", яка була в ефірі в 2006-2008 роках.

У 2009-2010 роках була ведучою ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Пізніше вела рубрику "Мамин щоденник" в цій програмі. Разом з Єгором Гордєєвим вела випуски ТСН в рамках ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Також вела програму "Марічкін кінозал", де розповідала малюкам про мультфільми.

У 2009 році брала участь у танцювальному шоу "Танцюю для тебе". На даний момент - одна з постійних ведучих ТСН і спеціальний кореспондент.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...