"Хочу виконати цю місію": Кіркоров заявив, що віддасть гроші за концерти путінським солдатам, які вбивають українців

Естрадний співак з країни-агресора Росії Філіп Кіркоров, останнім часом більш відомий не творчістю, а моторошними пластичними операціями, в черговий раз вирішив проявити свою лояльність путінському режиму. Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Нещодавно Кіркорову виповнилося 56 років і він з цього приводу дав кілька концертів в самому серці Москви – Кремлівському палаці. І незабаром заявив - частину грошей від проданих на концерти він планує витратити на підтримку російської окупаційної армії, яка 24 лютого 2022 року розпочала повномасштабну військову агресію проти України.

Але і на цьому в демонстрації своєї лояльності Кіркоров вирішив не зупинятися. І вирішив частину букетів, які глядачі подарували йому під час концертів віднести і залишити біля "Вічного вогню" в Олександрівському саду неподалік від Кремля. При цьому співак-путініст вирішив поексплуатувати дитячу працю – букети йому допомагав тягнути його маленький, дев'ятирічний, син Мартін.

"Як і обіцяв на концерті в свій день народження. Я хотів усі квіти, майже всі квіти, віднести до "Вічного вогню". [...] Хочу виконати цю місію", - пафосно і гордовито сказав Кіркоров.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...