"Ходили в підвал, пили вінішко": Шуфутинський розкрив "брудні" подробиці про Пугачову

Російський співак Михайло Шуфутинський розкрив "брудні" подробиці про Аллу Пугачову. Виявилося, в молодості артисти тісно дружили. Навіть у студентські роки майбутня примадонна не була"пай-дівчинкою". Своїм одкровенням про Пугачову Шуфутинський поділився в проекті "Антонім", передають Патріоти України.

Співак розповів, що в минулому він тісно дружив з Пугачовою. Шуфутинський і майбутня артистка разом прогулювали заняття в музичному училищі, де вони навчалися. Також вони ходили один до одного в гості.

Але якщо вдома у Пугачової студенти "пили вінішко" і веселилися, то в гостях у Шуфутинського майбутній співачці не завжди були раді. Виявилося, бабуся артиста не схвалювала його подругу. Пугачова обурювала родичку Шуфутинського своєю надмірно короткою спідницею.

Також Пугачова і майбутній артист разом збігали з занять в підвал училища. Але вони не тільки прогулювали, а ще й музикували. "Там стояв рояль. Хтось брав контрабас. Алла співала. У неї ідеально все виходило", - зізнався співак.

Зараз Шуфутинський вже не так тісно дружить з Пугачовою. Якщо раніше вони ходили в підвал училища і "пили вінішко", то тепер артисти лише зрідка бачаться на зйомках або концертах. Останній раз Шуфутинський зустрічався з Пугачовою майже два місяці тому.

Артисти мало спілкуються не тільки через те, що вони вже виросли та поміняли інтереси. Пугачова настільки боїться коронавірусу і піддалася істерії, що буквально замкнулася у своєму замку і рідко виходить на публіку.

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...

"Не хоче виходити на велику сцену": Озвучено позицію Ломаченка щодо війни в Україні

четвер, 28 березень 2024, 17:30

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко притримується проукраїнських поглядів, проте не вважає за потрібне доносити їх на широку аудиторію. Боксер легкої ваги завжди був замкнутим і спілкувався лише зі своїм вузьким колом спі...