"Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, чому після Криму розмовляє тільки українською

“Холостячка“ Ксенія Мішина зізналася, чому після Криму розмовляє тільки українською - today.uaУспішна актриса Ксенія Мішина приголомшила своїх шанувальників, коли почала говорити українською після того, як кілька тижнів провела в Криму, де живуть її батьки. Нарешті інтрига розкрилася, і стало відомо, з чим же це пов'язано, зазначають Патріоти України.

"Холостячка" родом з Криму і все своє життя говорила російською мовою. Працюючи на українському телебаченні і знімаючись в серіалах, їй довелося освоїти національну мову.

В особистому акаунті в Інстаграм Ксенія Мішина, яка була головною героїнею першого сезону романтичного шоу "Холостячка", опублікувала новий пост. Зірка розповіла, що разом з гумористом Сергієм Притулою і танцюристом Євгеном Котом стала членом журі в новому сезоні шоу "Україна має талант". Саме тому артистка практикувалася говорити тільки українською мовою.

"Це для мене надзвичайна подія. Коли я тільки в мріях могла уявити, що зможу мати таку красиву відповідальність перед своєю країною, а сьогодні моя мрія втілилася в реальність. Я хочу стати підтримкою для багатьох українців, які сміливо йдуть на цю сцену. Нас чекають сотні талантів, про які ви дізнаєтеся вже восени", - зазначила в публікації Ксенія Мішина.

Екс-"Холостячка" постала на фото в білих штанях із завищеною лінією талії і контрастними гудзиками, подовженому піджаку і нюдовому корсеті. Волосся вона прибрала в елегантну зачіску і одягла довгі сережки, візуально подовживши шию.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...