"Холостячка" завдає удар на упередження: Хто покинув шоу після знайомства Злати Огневич з потенційними свекрухами

19 листопада на каналі СТБ вийшов 10-й випуск шоу "Холостячка-2". Цього тижня Злата Огнєвіч познайомилася з рідними чоловіків, а наприкінці випуску змушена була попрощатися з одним із учасників. Героїні було нелегко зробити вибір, адже з кожним із них у неї почалася своя історія.

Холостячка 2021 - хто покинув шоу у 10 випуску

На момент початку ефіру на проекті залишалося четверо претендентів на серце співачки – Андрій Задворний, Максим Тарапата, Дмитро Шевченко та Андрій Хветкевич. Усі чоловіки запросили Злату до батьківських будинків, фрідайвер влаштував знайомство з мамою та братом на природі.

Родина Андрія виявилася екстремальною, і хлопець організував незвичайне побачення. Їм треба було всім разом піднятися на скелю, а потім на них чекав пікнік на вершині.

Злата відразу порозумілася з мамою чоловіка, спілкування було легким та приємним. Але під час розмови жінка попросила співачку не робити її синові боляче і, можливо, це й спричинило те, що Огнєвіч не дала Хветкевичу бутоньєрку.

На церемонії троянд Злата сказала Андрію, що бачить, що його почуття стають глибшими та сильнішими, але вона не може відповісти йому взаємністю. Таким чином, у 10 випуску шоу "Холостячка" покинув Андрій Хветкевич.

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...