"Холостяк" Добринін і Квіткова вперше стали батьками і показали фото малюка

У вівторок, 13 липня, український шоумен, учасник проєкту "Холостяк 9" Микита Добринін і його дружина Даша Квіткова вперше стали батьками. У пари народився довгоочікуваний син. Ім'я хлопчика поки не розсекретили. Про радісну подію повідомила Квіткова на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Сьогодні наші серця народилися заново. О 9:51 ранку з'явився на світ наш син. 3.760, 56 см. Мами, ми герої", – написала Квіткова.

Добринін і Квіткова разомДо речі, Даша Квіткова та Микита Добрінин познайомилася під час зйомок романтичного реаліті "Холостяк 9" і стали першою парою в Україні, яка змогла зберегти свої стосунки після шоу і стати офіційно чоловіком та дружиною. 31 серпня 2020 року Микита і Даша відсвяткували 2 роки стосунків. У травні закохані зареєстрували шлюб в РАЦСі, а 12 серпня влаштували гучне весілля.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...