Холостякам на замітку: 5 завидних холостячок серед українських ведучих (фото)

Існує думка, що головне завдання українських жінок - це вийти заміж і народити дитину. Але деякі красуні доводять, що спочатку потрібно встати на ноги, обзавестися улюбленою справою, бути успішною людиною, і тільки потім будувати серйозні гармонійні стосунки. Програма "ЖВЛ" склала топ найзавидніших холостячок серед українських ведучих, передають Патріоти України.

Даша Трегубова

40-річна ведуча і автор віршів Даша Трегубова поділилася, що вона дуже влюблива, але метелики в животі пурхають недовго. Саме так вона описує своє особисте життя на даний момент. Але раніше вона вже була в шлюбі з чоловіком, від якого народила дочку Поліну. Їх союз розпався, бо, за словами Трегубової, чоловік хотів, щоб вона сиділа вдома. Зараз її серце вільне.

Соломія Вітвіцька

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька нещодавно розлучилася з чоловіком після 8 років шлюбу. Заліковувала душевні травми зірка в Каліфорнії в компанії своїх подруг. Зараз же вона вільна, але вірить, що зустріне своє кохання.

"Він повинен бути сильний, розважливий і з розумінням ставитися до моєї популярності", - описала чоловіка мрії Соломія.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк вже давно закріпила за собою статус головної холостячки України. Кілька разів вона намагалася побудувати стосунки з чоловіками, але кожен раз їх кохання давало тріщину. Шанувальники навіть пропонували ведучій взяти участь у проекті "Холостячка" в надії, що на шоу вона зустріне чоловіка своєї мрії і буде щаслива.

Надія Матвєєва

Ведуча Надія Матвєєва двічі була заміжня. Кожного разу вона думала, що це назавжди, але ні. Пізніше зірка зізналася, що за 50 років вона так і не відчула, що таке справжнє кохання.

Лідія Таран

Ведуча Лідія Таран була одружена з Андрієм Доманським, від якого народила дочку Василину. Але їх шлюб розпався. Відтоді Лідія приховує своє особисте життя, і так нікого не представила громадськості. Також вона каже, що неідеальна жінка і на ідеального чоловіка не чекає.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...