"Хороша, чертовка!": Наталя Могилевська похвалилася принадами в тілесному платті з глибоким декольте (фото)

Народна артистка України, відома виконавиця Наталія Могилевська підкорила мережу своїм новим фото в «Інстаграм», передають Патріоти України.

На оприлюдненому знімку 45-річна знаменитість похвалилася своїми розкішними ногами, позуючи в тілесному платті з глибоким декольте і високим вирізом. Крім усього іншого, співачка написала кілька своїх секретів, завдяки яким їй завжди вдається бути в тонусі в насичені дні зйомок. Перше, на що звертає увагу Могилевська - це планування всіх своїх справ. Далі вона ретельно стежить за харчуванням і сном. Особливу увагу приділяє команді, з якою працює, а також завжди налаштовує себе на позитивний настрій, віру в себе і фінальний результат.

«В любом деле всегда возможны трудности и неудачи, которые могут повлиять на работу и общее настроение. В такие моменты я выделяю себе 5 минут, чтобы вспомнить о своих целях и о результате, к которому стремлюсь. Главное не вгонять себя в cостояние «накручивания». Любую проблему можно решить», - написала співачка.

«Хороша, чертовка!» «Наталья, вы прекрасны, очень яркая и открытая», «Вы очень красивая», - похвалили фани артистку.


"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...