“Хороша дівчинка“: Олег Винник вперше розповів про свою дружину Таюне, яку приховував всі роки

Олег Винник один з тих артистів, які вважають за краще залишати особисте життя за кадром. Дотепер успішний український співак не підтвердив, але і не спростував інформацію, що він одружений на своїй бек-вокалістці. Вперше за довгий час виконавець розповів, яка у нього дружина, передають Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм відомий співак, який починав свою успішну кар'єру в театральних постановках в Німеччині, опублікував нове відео. Артист показав забавний ролик, що складається з нарізок з різних інтерв'ю, зйомок, концертів і виступів за останні кілька років.

Таким чином Олег Винник вирішив показати себе справжнього і подякувати шанувальникам за численні привітання з днем народження. Нагадаємо, артисту виповнилося 48 років 31 липня.

style="margin-left: 2px;">

У 7-хвилинному відео є фрагмент, коли Олег Винник говорить про свою бек-вокалістку Таїсію Сватко, яку вважають його таємною дружиною. Саме музикант допоміг коханій почати сольну кар'єру під сценічним ім'ям Таюне.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...