"Хотіла приготувати грінки": Даша Астаф'єва ледь не спалила квартиру коханому

Українська співачка і модель Даша Астаф'єва в програмі Олексія Дурнєва "Пожежа" розповіла, як одного разу хотіла приготувати своєму коханому Артему Кіму вечерю, але ледь не спалила його квартиру, передають Патріоти України.

За словами зірки, вона зварила борщ, приготувала друге, а потім вирішила зробити грінки в мікрохвильовці. Даша поставила їх на 14 хвилин і пішла у ванну. В результаті квартира ледь повністю не згоріла.

"Перше, що я зробила - вирішила приготувати вечерю, тому що чоловік їхав з відрядження. Я спалила півбудинку. Я вимила весь будинок, розклала речі, приготувала борщ, друге. І вирішила зробити сухарики для борщу, поставила їх на 14 хвилин в мікрохвильовку і пішла в душ", - сказала Даша.

Коли Артем приїхав додому, то не став влаштовувати своїй коханій скандал. За словами співачки, він прийняв ситуацію і пробачив її. Зазначимо, нещодавно стало відомо про розрив Даші Астаф'євої і Артема Кіма через 5 років стосунків.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...