Хотіла всидіти на двох стільцях: У Росії "перекривають повітря" відомий співачці, яка виступила проти війни, але швидко "перевзулася"

Російська співачка та поетеса Діана Арбеніна, яка спершу засудила вторгнення Росії, а згодом "перевзулася", потерпає через антивоєнну риторику. Її концерти систематично скасовують, а організаторам виступів пишуть "доноси", передають Патріоти України.

Однак вокалістка прагне розважати росіян, які підтримують геноцид українців, тому продовжує стукати у всі двері. Видання повідомило, що в російських Чебоксарах відмовилися приймати артистку, адже вона нібито засудила війну. З огляду на це, концерт скасували. Раніше Арбенінійне вдалося виступити в Ульяновську та Пʼятигорську.

Цим питанням займалися очільники міст, яким і надійшло прохання путіністів скасувати виступи виконавиці. Цікаво, що в Instagram Арбеніної, який, до речі, недоступний в Україні, немає інформації про війну.

У квітні 2022 року артистка випутила трек "Не мовчи", чим дала знати, що закликає росіян протистояти пропаганді і війні. Однак за це її не "нагородили" званням "іноагента", а дали можливість жити й працювати в Росії далі.

У своїх дописах співачка зізнається в любові батьківщині і замовчує тероризм своїх співвітчизників в Україні. Вона публікує фото зі знімання передач на російських телеканалах, отримує нагороди і планує гастролі по країні.

Вочевидь, артситка сподівалася продовжити будувати карʼєру в Росії, "перевзувшись". Після антивоєнного заклику вона припинила озвучувати правду про злочинні дії своєї країни.

Хамство як спадковість: Батько Тайсона Ф'юрі вдарив представника команди Усика, при цьому більше постраждав сам (відео)

понеділок, 13 травень 2024, 19:05

Чемпіон світу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі проведе поєдинок проти володаря поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика. Незадовго до поєдинку команди боксерів влаштували сутичку. . Джон Ф'юрі, батько британця, головою вдарив пре...

"Кохання недостатньо": Даша Квіткова розсекретила, як вони з Микитою Добриніним поділили майно і чи був шанс врятувати шлюб

неділя, 12 травень 2024, 17:42

Українська блогерка Даша Квіткова зізналась, як з шоуменом Микитою Добриніним після розлучення поділила спільне майно. Зірка Мережі поділилася, що вони з екскоханим намагалися зробити все по-чесному. Зокрема, порівну поділили автівки, квартира дісталас...