"Хотілося б частіше": Кошовий зізнався, як часто і про що спілкується з Зеленським під час війни

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий розсекретив, як часто під час війни спілкується з давнім другом, президентом Володимиром Зеленським, та про що вони розмовляють, передають Патріоти України.

Артист зізнався, що їм вкрай рідко вдається зв'язатися. Зазвичай вони листуються або іноді можуть телефонувати одне одному. Однак це відбувається пізно ввечері, адже у Зеленського просто немає вільного часу. А от побачитися за весь час війни Зеленському та Кошовому вдалося лише декілька разів.

"Ми розмовляємо рідко. В основному переписуємося. Або якщо у нього є вільний час, ми можемо зв'язатися телефоном. Зазвичай це відбувається дуже пізно увечері. Пару разів бачилися. Хотілося б частіше, але ми розуміємо його зайнятість, рівень його відповідальності, його прагнення до перемоги, і ми всі його в цьому підтримуємо", - розповів Євген Кошовий в інтерв'ю kp.ua.

Також Євген Кошовий розсекретив, про що саме спілкується з Зеленським. За словами гумориста, вони можуть розмовляти на різні теми. Звісно ж, не оминають війни. Кошовий та Зеленський спілкуються про поїздки до військових на фронт.

"Ми спілкуємося на різні теми. За що зачепилися - про те і говоримо. Часто розповідаємо про поїздки до військових. І, до речі, так співпадає, що ми з президентом часто буваємо на фронті в одних і тих же місцях з невеликою різницею у часі. Або ми перші їдемо кудись з виступами чи відвозимо допомогу, а через деякий час і він приїздить у це місце. Або навпаки – він відвідує якусь позицію, а незабаром і ми туди їдемо. Навіть під час повномасштабного вторгнення ми з Володимиром Олександровичем ходимо одними дорогами", - поділився Кошовий.

Несподівані наслідки Євробачення 2024: Учасниці конкурсу від Сан-Марино та Чехії закрутили роман під час пісенного фестивалю

четвер, 16 травень 2024, 5:00

Під час репетицій Євробачення 2024 на конкурсі утворилася нова пара – представниці Сан-Марино та Чехії закрутили роман. Барабанниця гурту Megara Кет та співачка АІКО розсекретили свої стосунки. . Під час шоу не було відомо, що між ними спалахнула іскр...

Яка гаряча! Ексдружина Віталія Кличка в леопардовому бікіні блиснула стрункою фігурою на відпочинку в Таїланді

середа, 15 травень 2024, 10:26

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка – Наталія Єгорова – гайнула на відпочинок до Таїланду. Для своєї відпустки 50-річна модель обрала острів Самуї. У своєму Instagram Єгорова ділиться, як минає її відпочинок. Зокрема, знаменитість насолоджується ...