"Хотілося вже про це сказати": Надя Дорофєєва вперше розповіла про розлучення з Дантесом, а він побажав їй знайти своє кохання

Українська співачка Надя Дорофєєва ще в середині березня повідомила про розрив з чоловіком, музикантом і коміком Володимиром Дантесом. Артисти тоді акцентували увагу на тому, що їхні стосунки закінчилися на мажорній ноті, і вони ні про що не шкодують, передають Патріоти України.

Втім, подробиць вони також розголошувати не стали. Вперше за місяць Дорофєєва все ж порушила мовчання, і прокоментувала розлучення. В інтерв'ю для Зіркового шляху співачка відзначила, що з чоловіком вона розлучилася ще до війни, вони не живуть разом, і емоційних сил прикидатися щасливою парою в той час, як в країні звірствують рашисти, просто не залишилося.

"Хоча йде війна ми дихаемо, живемо, їмо, навіть шось дивимось... Я завжди досить відверта зі своїми прихильниками. І я не думаю, що ми образили когось тим, що розказали, що ми з Вовою більше не разом, але дуже поважаемо один одного. Хотілося вже про це сказати, томущо ми розійшлися ще до війни. І було все дуже важко відповідати на запитання. Тому вирішили поставити крапку на цьому",- розповіла співачка.

Також Дорофєєва натякнула, що її серце вільне - на питання про те, чи готова вона почати нові відносини, вона відповіла ствердно. Але пріоритет номер один для неї - повернутися додому.

До слова, коментар колишнього зіркового подружжя про те, що вони залишилися хорошими друзями, і підтримують один одного, був сказаний і Дорофєєвою, і Дантесом не для красного слівця. Володимир привітав колишню дружину з Днем Народження, і щиро побажав їй любові.

"Нас привезли до відділку": Відома українська співачка шокувала, як ледь не сіла до в'язниці через контрабанду

вівторок, 7 травень 2024, 17:25

Українська співачка TAYANNA, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, шокувала, як її ледь не посадили до в'язниці через контрабанду, передають Патріоти України. Артиста стала героїнею нового випуску шоу "Пісня мого життя", дерозповіла про своє складне дити...

Стався конфуз: Аlyona Аlyona впала на сцені просто під час генеральної репетиції "Євробачення-2024"

вівторок, 7 травень 2024, 10:30

Українські співачки Аlyona Аlyona і Jerry Heil вийшли на генеральну репетицію свого конкурсного номеру на "Євробаченні-2024" у Мальме, Швеція, передають Патріоти України. Так, неочікувано посеред виступу на сцені трапився конфуз. Реперка Аlyona Аlyona ...