"Хотіли добре провести час": Колишній учасник "Холостячки" Роман Свечкоренко опинився в поліції

Колишній учасник шоу «Холостячка» Роман Свечкоренко, який не зміг використати другий шанс та підкорити серце Злати Огнєвіч, у вихідні потрапив у неприємний інцидент та опинився в поліції, передають Патріоти України.

У мережі з'явилося відео, як Роман та актор Богдан Шелудяк сідають у поліцейську машину. Згодом Свечкоренко в Інстаграм розповів, що під час інциденту він зламав руку.

«От так пройшов мій вечір», — сказав Роман, показавши руку в гіпсі. «Зараз подивимося, хто має рацію, а хто винен», — каже він, побачивши поліцейських. Деталі інциденту Роман не розкриває.

«Не можу сказати, що вчора був приємний вечір у нас із Бодею. Хотіли просто весело провести час. Як мінімум добре, що зламана не права рука. Було б незручно з вами спілкуватися, тримати телефон. Не питайте, що вчора відбувалося. Це якийсь треш», — не став ділитися подробицями Роман. Наступного дня він вирушив у своїх справах. Гіпс не заважає йому керувати машиною.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...