"Хотіли зґвалтувати": Оля Полякова приголомшила історією, як втікала з лісу в 16 років

Співачка Оля Полякова пригадала своє життя в лихі 90-ті. Зірка шокувала історією, коли її вивезли в ліс, де хотіли зґвалтувати. Сталося це у Вінниці, передають Патріоти України.

Саме лихі 90-ті Полякова та Єфросиніна обговорила у новому випуску шоу "Дорослі дівчата". Полякова провела свою юність у Вінниці. Тепер артистка пригадала, як зіштовхнулася з рекетом у бандитському місті. Зокрема, її намагалися зґвалтувати і вивозили для цього за місто.

"Мене і правда одного разу вивозили в ліс. І я домовилася, щоб мене відпустили. Але я пам'ятаю цю дорогу назад… Це був жах. Чого вивозили… вони хотіли мене ви*бати. Ні, мене не схопили на вулиці. Десь там з кимось були знайомі, сіли в машину, завезли. Щось там від нас хотіли. Слава богу, ніколи мене не ґвалтували", – висловилася Полякова.За її словами, це був не поодинокий випадок. Одного разу її завезли на дачу і звідти вона йшла пішки.

Як Поляковій вдавалося втекти

Зірка зізналася, що тікати від бандитів їй допомагав “підвішений язик”, адже завдяки цьому вона вміла домовитися з кривдниками."Я вміла психологічно домовитись. Я казала, що я незаймана. Це була правда, мені було 16 років. А один мене навіть, я пам'ятаю, вивіз і завіз додому. Я йому сказала: "Уяви собі, коли-небудь ти одружишся і в тебе народиться дочка. І хтось отаке вчинить з нею", – пригадала співачка.

Полякова каже, що дуже часто в 90-ті до неї у Вінниці чіплялися, бандити могли собі дозволити абсолютно все. "Я з одним з таких почала зустрічатися і коли я захотіла його кинути, він на мене навів своїх дружбанів. Підпалив мені квартиру, вони мене побили, я лежала три місяці в лікарні. Це були огидні реалії 90-х беззаконня і безкарності", – відповіла артистка.

Дивіться випуск "Дорослі дівчата" з Поляковою та Єфросиніною: відео

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....