"Хочу бути твоїм рабом": Переможці Євробачення випустили провокаційне відео в стилі садо-мазо

Відбулася прем'єра нового кліпу переможців конкурсу Євробачення-2021, групи Måneskin з Італії. Квартет представив відео на свою вже добре відому фанатам пісню "I wanna be your slave" ( "Я хочу бути твоїм рабом"), повідомляють Патріоти України.

У ролику знялися музиканти групи. Кліп не має сюжету, а являє собою нарізку кадрів, іноді вельми провокаційних. Так, на одному з них соліст Даміано Давид точить ляси з барабанщиком Ітаном Торки, після чого обидва розтягують жувальну гумку. На іншому басистка Вікторія Де Анджеліс спльовує на барабанщика субстанцію, схожу на сперму. Також музиканти постають в нарядах в стилі садо-мазо.
У момент прем'єри, яка пройшла о 20:00 за київським часом, ролик дивилися близько чверті мільйона глядачів. За десять хвилин він зібрав майже 300 тисяч лайків. Що стосується пісні, то вона присвячена коханню і написана в формі довгого зізнання в почуттях хлопця дівчині:
Я хочу бути твоїм рабом,
Хочу бути твоїм господарем,
Хочу, щоб твоє серце вискакувало з грудей,
Немов ми летимо на американських гірках,
Хочу бути слухняним,
Хочу бути гангстером,
Адже ти могла бути красунею,
А я міг бути чудовиськом.

На голові чималий шрам: Комік Розовий вперше показався після важкого поранення

п’ятниця, 10 травень 2024, 17:30

35-річний комік зі Львова, зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий вперше після важкого поранення розповів про свій стан і поділився фото. Відповідну сторіз він опублікував в Instagram, передає "Еспресо.Захід". За його словами, реабілітація триває, однак най...

Дівчина з обкладинки, або 20 років по тому: Катерина Осадча показала себе на початку кар'єри (фотофакти)

п’ятниця, 10 травень 2024, 1:45

Українська телеведуча Катерина Осадча показала, як виглядала на початку своєї кар'єри. . Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона зізналася, що атмосфера навколо Євробачення 2024 нагадує їй час, коли вона починала працювати над програмою Світське ж...