Ховалася в бомбосховищі: Лайма Вайкуле розповіла, як Софія Ротару пережила початок російського вторгнення в Україну

Латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка різко засуджує російське вторгнення в Україну та підтримує нашу країну в боротьбі з ворогом, в новому інтерв’ю розповіла про спілкування з українськими друзями, які щодня переживають ворожі ракетні обстріли, змушені ночами сидіти в бомбосховищах, передають Патріоти України.

Торкнулася в розмові і взаємин із Софією Ротару, яка від початку війни не робила гучних заяв, не давала жодного інтерв’ю та не виступала, проте своїми публікаціями в соцмережах демонструє свою позицію.

За словами Лайми, востаннє вони спілкувалися на початку вторгнення. Тоді Софія Ротару перебувала в Києві.

«Вона була в Києві, коли бомбили. Вона сказала: „Я не знаю, як я пережила цей момент, як я пережила цю ніч. У мене ліків не було. Я побігла в бомбосховище“. Це я знаю про Софу. Я не хочу брехати. Я втратила з нею звʼязок, але зараз зателефоную і дізнаюся, як вона і що з нею», — розповіла Лайма в розмові з «І грянув Грем» на YouTube.

Де зараз перебуває Софія Ротару, достеменно не відомо. Кажуть, вона зупинилася у Львівській області, проте час від часу навідується до Києва.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...