Хто повірить, що вона була колись офіціанткою? Найбільш вражаючі образи шведської принцеси Софії (фото)

6-го грудня 37-й день народження відзначає Її Королівська Високість, шведська принцеса Софія. На честь такої події Патріоти України пропонують глянути на найрозкішніші виходи дружини принца Карла Філіпа.

Принцеса Софія буквально зійшла зі сторінок казки - принаймні, її доля вже дуже нагадує цей жанр. Дівчина народилася в шведському містечку Ельвдален і завжди мріяла перебратися у велике місто. У 20 років вона вирушила підкорювати Стокгольм і, як це часто буває, почала з роботи офіціанткою і моделлю.

А доленосна зустріч з принцом сталася в нічному клубі. Після цього життя розділилося на до і після, як за помахом чарівної палички. Софія стала ідеальною дружиною Карла Філіпа, народила йому трьох дітей і переключилася на благодійність та інші соціальні проекти.

Про її пристрасть до світу моди сьогодні нагадує дружба з багатьма дизайнерами і бажання завжди виглядати бездоганно. Милуємося найстильнішими виходами принцеси Софії, яка давно здобула негласне звання ікони стилю і краси.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...