Хто схоче слухати такий "писк"? Ірина Федишин раптово "втратила голос" (відео)

Популярна українська співачка Ірина Федишин, яка потрапила в екстремальну ситуацію у Карпатах, продовжує «випробовувати долю», але вже у звичній для себе обстановці. У Instagram співачки з'явилося кумедне відео, на якому син пропонує їй зробити вдих із повітряної кульки, в яку закачано гелій, передають Патріоти України.

Ірина виконує побажання сина і в неї змінюється голос.

Звичайно, за кілька хвилин він відновиться, але у перші хвилини звучить справді незвичайно та смішно. Деякі з фоловерів Ірини поспішили пожартувати з цього приводу — що наразі буде з концертами співачки — навряд чи хтось захоче слухати такий «писк».

Але більшість шанувальників правильно сприйняли те, що відбувається на відео, знову написавши Федишин велику кількість компліментів та зізнань у коханні. А також висловили впевненість, що усі заявлені на майбутнє концерти відбудуться.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...