Хто складе компанію Джамалі та Фаготу: Стало відомо, хто буде третім учасником "Танців з зірками"

Телеканал 1 + 1 потроху розкриває карти про нових учасників проекту Танці з зірками в п'ятому сезоні. Уже відомо, що в танцювальній битві змагатимуться Джамала і Фагот. А тепер стало відомо й про третього учасника шоу, інформують Патріоти України.

Як повідомлялося раніше, учасник гурту ТНМК Олег Михайлюта - Фагот прийняв традиційний челендж #танціззіркамиchallenge від Джамали і передав його далі. Естафету підтримала солістка української групи KAZKA Олександра Зарицька, яка стала третьою учасницею п'ятого сезону Танців з зірками.
Співачка опублікувала відео в Іnstagram, в якому розповіла шанувальникам про участь. "Я дуже рада в цьому році вийти на паркет Танців з зірками. Впевнена, що новий сезон буде особливим. Мені хочеться станцювати всі види танців. Я любила танцювати з дитинства, із трьох років. Експериментів було багато: спочатку це були народні танці, потім бальні, і навіть рок-н-рол. Мені все це дуже подобалося, я любила вбиратися в усі ці сукні, українські віночки і вишиванки. Якщо говорити про види танців, то найбільше чекаю самбу. Думаю, для мене вона буде випробуванням. А ми легких шляхів не шукаємо", - написала Зарицька. У свою чергу, Олександра передала челендж українському акторові, зірці серіалу Слід і триразовому чемпіону України зі стриптизу Олексію Суровцеву.
Нагадаємо, третім учасником шоу могли стати - Грег Чапкіс, Франсиско Гомес, Олександра Зарицька або Монатік, адже саме їм естафету передав Фагот.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...