Хвалиться, що тепер щаслива: Порноакторка з "Холостяка" виходить заміж

Колишня порноактриса Анастасія Распутіна (псевдонім - Адель Асанті) заручилася. Особу чоловіка, за якого має вийти заміж учасниця 11-го сезону шоу "Холостяк" (СТБ), не розкривається, передають Патріоти України.

25-річна модель натякнула на те, що їй освідчились, у своєму Instagram-акаунті. Вона опублікувала фото десерту, який їй подали в ресторані, з написом "Happy wedding" ("Щасливого весілля"). У пості ексучасниця "Холостяка" не уточнила, що це означає, а лише залишила емодзі з каблучкою і серцем.

У коментарі "ТСН" Распутіна зізналася: це фото було зроблено після заручин. Журналісти спробували дізнатися подробиці, але колишня акторка дорослого кіно їх не розкрила, "щоб не наврочили".

Відомо, що подія сталася на індонезійському острові Балі, де відпочивають Распутіна та її наречений. У своєму Instagram-пості модель позначила російське Event-агентство, що працює на Балі. Можливо, воно допомогло в організації заручин або ж організовуватиме весілля. У коментарях фоловери Адель Асанті привітали її з радісною подією та побажали величезного кохання.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...