Хвороба повільно вбиває: Харчишин натякнув на розлучення з дружиною і зізнався, що шансів на одужання сина мало

Лідер українського рок-гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин вперше заговорив про проблеми у сім'ї, які почалися після захворювання середнього сина Жені. У хлопчика діагностували недугу, яка "щодня погіршує його здоров'я та змінює дитину до невпізнанності", передають Патріоти України.

Про стосунки з дружиною та діагноз сина музикант розповів журналістам програми "ЖВЛ" (1+1). Валерій зізнався, що разом із дружиною вони дуже переживають за життя дитини, але спільне горе їх не зблизило.

Про невиліковне захворювання Жені співак мовчав чотири роки. У листопаді 2021-го він уперше розповів пресі, що його син "поступово йде". "Це не та хвороба, яка забирає життя, але вона робить його іншою людиною. Він уже не той, ким знав себе", – зі сльозами на очах зізнався артист.

Харчишин усвідомлює, що шансів на одужання сина мало, але надію на покращення його стану не втрачає. Він розповів, що від безвиході просив Бога забрати його самого, але дітей не чіпати.

"Наш український лікар казав мені, що є випадки, коли хвороба йде. Щоправда, він дорослих людей лікував. Я не опускаю руки. Я переконав себе в тому, що міняти слід не дитину, яка живе в нових реаліях, а міняти потрібно себе. Я думаю більше навіть не про те, як ми будемо без нього або як він існуватиме, поки ми живі. Я думаю про те, як він житиме, коли не буде нас", - – розповів виконавець.

Валерій також визнав, що проблеми зі здоров'ям дитини вплинули на їхні стосунки з дружиною Юлією. Пара у шлюбі з 2009 року, разом вони виховують трьох синів. Однак у 2016-му у їхню родину прийшло горе – у Юлії стався викидень на п'ятому місяці вагітності. Безліч проблем дуже болісно вдаряли по музикантові та його шлюбу.

"Кожен окремо жив життям хворої дитини. Сказати, що я не намагався налагодити, не робив достатньо якихось кроків назустріч – це не так. Можливо, не так робив їх. Можливо, дружина не так це робила", – повідомив Харчишин. Чи живе зараз подружжя разом, зірка не зізнається, але називає дружину другом та близькою людиною.

"У нас є спільні діти і ми повинні дбати про них. Як не крути, ми є друзями, близькими людьми. Ніхто ні з ким горщики не бив, не сварився", – підсумував Валерій.

Коротко про знаменитість:

  • Валерій Харчишин – український рок-музикант. Лідер рок-гурту "Друга Ріка". Народився 26 травня 1974 року у місті Любар Житомирської області.
  • Одружений. Разом із дружиною Юлією виховує трьох синів.
  • У 2008 році Харчишин став найкращим вокалістом року за результатами щорічної премії НЕПОПСА.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...