Хвороба звалила з ніг: Найкрасивіша українка Ганна Неплях розповіла про погіршення здоров'я після подорожі до Мексики

Майже два тижні переможниця конкурсу краси провела у відпустці в Мексиці, звідки вона ділилася спекотними літніми фотознімками у сміливих нарядах. Проте після прильоту додому 27-річна Ганна Неплях відчула себе погано, і виявилося, що вона захворіла на коронавірус. Як почувається зараз "Міс Україна Всесвіт", вона розповіла своїм фанатам, передають Патріоти України.

Ще в літаку на шляху додому красуня відчула нездужання, але склавши тест в аеропорту, він показав негативний результат. "Відчуваю себе, ніби хворію на корону... Я ще в літаку стала почуватися погано, через тиск вуха закладало до моторошного болю, а закладений ніс заважав спати... Треба бути обережнішим зі своїми бажаннями. Весь грудень я думала, як було б здорово мати привід залишитися вдома та нікуди не виходити, але з моїм графіком це неможливо", - розповіла Гання Неплях.

Відчуваючи схожі симптоми, як і минулого року, коли дівчина хворіла на коронавірус, вона зважилася перездати тест, і він виявився позитивним. Ганна Неплях розповіла про те, як перенесла першу ніч із хворобою та які у неї симптоми.

"Так і знала, що в мене корона, адже сьогоднішню ніч я провела рівно з такими ж симптомами, як і рівно рік тому, коли хворіла. І в мене прямий дежавю, - розповіла королева краси. - Мені важко дихати, головний біль, слабкість , сонливість, але при цьому хороший апетит, ну і кашель, нежить. В цілому я почуваюся непогано. І якщо що я щеплена".


Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...