"Кімната уся в свічках, він сидить у центрі": Співачка Lama вперше розповіла про освідчення на 16 років молодшого коханого

Українська співачка Lama дуже щаслива в особистому житті. Вже п'ять років артистка зустрічається з чоловіком на ім'я Роман, який молодший від 45-річної зірки на 16 років. Про це вона розповіла у "Світському житті", передають Патріоти України.

Їх поєднали духовні практики, тепер же вони лікують душі одне одному. Обличчя свого обранця артистка воліє не показувати: "Він не публічна людина. Він у мене більш такий духовний, спокійній, домашній, сімейний. Його публічне життя не цікавить", - пояснила співачка.

Заради коханої Роман залишив рідний Херсон та перебрався до столиці. Попри те, що коханому Lama 29 років, а їй 45, - за відчуттями все навпаки. Цікаво, що мама Романа, майже ровесниця артистки, не одразу благословила цей союз:

"Для мене він був дорослим чоловіком. Можливо, мама з такого ракурсу не могла його бачити, який він є в сім'ї. Звісно, мама мене бачила раніше по телевізору, їй подобалася моя музика, тут син приводить мене додому. Вона трошки переживала. Подумала, що ми трошки почнем стосунки і скоро розійдемося", - поділилася знаменитість.

Не так давно коханий освідчився Lama, та от виходити заміж артистка поки не поспішає: "Кімната вся обставлена у свічках. Він сидить по центру і пропонує мені вийти за нього заміж, з каблучкою. Думаю: "Для чого це робити, весілля?" От сенс? Що може бути красивішого пережитого нами щодня. Якщо вже потрібно буде для чогось. А так щоб була якась необхідність… До чого", - пояснила свою думку зірка.

Також Lama і її коханий разом сповідують принцип чайлдфрі: "Я не кажу, що цього не буде. Тобто, якщо буде, то буде ця дитина. Значить це було написано всесвітом. Але щоб спеціально ми планували, старалися, якоїсь такої необхідності у цьому немає", - зізналася артистка.

Джерело: ТСН.ua

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...